A Science Caffe Tudományos és Művészeti Portál csapatának nevében szeretném hálásan megköszönni, hogy olvasóik figyelmébe ajánlották oldalunkat. Nagyon sokat jelent ez nekünk, szavakba is nehéz önteni, hogy mennyit.

Tavaly márciusban a Geothink Tudpmányos Egyesület kezdeményezésére hoztuk létre kis médiumunkat, anyagi tőke nélkül, de annál több összeadott szellemi tőkével. Mindannyian önkéntesek vagyunk, vannak köztünk biológusok, geológusok, jogászok, bölcsészek, legtöbben frissen végzett, szakmájuk iránt elhivatott fiatalok vagyunk, akikben közös volt, hogy hiányolták a magyar nyelven, közérthetően, ugyanakkor pontosan és hitelesen közölt tudományos-ismeretterjesztő tartalmakat. Legtöbb írónk szociálisan igen érzékeny, így az oldal profiljához hozzátartozik a globális problémák közvetítése is, számos civil szervezettel ápolunk jó kapcsolatot, és ezt szeretnénk még jobban kiterjeszteni.

Tudjuk, hogy rengeteg hiányossággal küzd az oldal (technikai, frissülési gyakoriság, stb.), ami leginkább annak tudható be, hogy a webmestertől a cikkírókig, mindenki a szabad idejét áldozza erre, miközben kénytelen valahol máshol helyt állni - ahonnan a fizetését kapja. Nem kötelezhetem az íróinkat határidők betartására, amíg önkéntesként vesznek részt a szerkesztőség munkájában, de annak is megvan az előnye, ha valaki tényleg csak akkor ír, amikor kedve van hozzá.

Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam magunkról, csak azt akartam kifejezni, hogy milyen sokat jelent számunkra az az ajándékba kapott néhány újabb kattintás, amelyet az NLCafé hivatkozása hozott. Mindig is tudtam, hogy, amit csinálunk az igazán jó és a maga módján egyedülálló, de eddig ritkán adódott alkalom rá, hogy valóban észrevegyenek, lássanak, hallják a hangunkat és kis közösségünk üzenetét.

Hálás köszönettel és barátsággal,
Jánosi-Mózes Emese
főszerkesztő

Science Caffe

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sciencecaffe.blog.hu/api/trackback/id/tr912764830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása