2010. november 6.-án került sor első szerkesztőségi találkozónkra. Mivel egy online médiumot gyakorlatilag a világon bárhonnan lehet szerkeszteni, nem is volt olyan egyszerű mindenkit egy fedél alá hozni, ráadásul így is volt, aki nem tudott eljönni.

A találkozó összességében eredményes volt és jó hangulatban telt, most pedig egy káosz az egész weboldal, mert rengeteg átalakításon kell átmennie a megbeszéltek alapján, ami persze az átlagosnál lassabban történik meg, hiszen drága webmesterünk is szabadidejét áldozza ennek az álomnak a megvalósítására.

Mindenki a sikerért küzd ebben a csapatban, méghozzá a kevés szabadidejét áldozva erre, mintha mindenki érezné valahol legbelül, hogy sikerre vagyunk ítélve és a sok önfeláldozás hamarosan busásan megtérül.

És, hogy miért csak most születik ez a bejegyzés? Az eluralkodó rengeteg tennivaló és káosz miatt, továbbá egy egyszerű technikai dolog is felelős: még mindig nem kaptam meg valamilyen adahotdozón, alkalmas formátumban a találkozóról készült képeket, de már nem várok tovább, inkább nézzétek meg őket itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sciencecaffe.blog.hu/api/trackback/id/tr622501419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása