Álmokról, célokról, tervekről beszélünk egy kisfilmben, amely egyik szerkesztőnk pályamunkája is egyben a Pécsi Tudományegyetemen.

"Filemem a szegedi Science Caffe Tudományos és Művészeti portálról szól, amely egyben a mestermunkám is. Moderátor képzésben résztvevő hallgatóknak, szakmájukhoz szükséges egy max. 20 perces filmet elkészíteniük, amely bizonyítja, hogy a jelölt, az adott munkakör betöltésére alkalmas. A forgatás 3- 4 napot vett igénybe és felhőtlen hangulatban telt. Minden egyes "fejezetnél" igyekeztem az alany hitvallását és célját megjeleníteni az újsággal kapcsolatban. Célunk, hogy értéket közvetítsünk a nagy közönség felé. Remélem, ez evvel a kis videóval (is) sikerült."

/Göde Mónika Annamária/

Science Caffe - A kisfilm from art_alternadiva on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://sciencecaffe.blog.hu/api/trackback/id/tr582761467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása