hogy ha valamit igazán, tiszta szívből kívánsz, az egész univerzum összefog annak érdekében, hogy kívánságod teljesüljön.


Hamarosan megjelenhet nyomtatásban első lapszámunk. Igaz csak 8 oldalas lesz, de színes, elegáns, egyszerű és több tartalom van benne, mint egy 100 oldalas, fényes lapos, szupertrendi magazinban, amelynek egyetlen értelme, hogy egy csomó erdőt kivágnak miatta. Persze, ettől függetlenül óriási szükségünk van nekünk is hirdetőkre, de most úgy adatott, hogy egy kis önerőt is bele tudunk vinni és az első lapszám valóban a szerkesztők ízlését fogja tükrözni az olvasó pedig nem fogja úgy érezni, hogy értelmetlen dolgokat akarunk rátukmálni.

 

Aztán, ha bebizonyítottuk, hogy a kezünkből csak színvonalas, minőségi munka kerül ki, mind megjelenés, mind tartalom szempontjából, talán az igényes hirdetők is megtalálnak bennünket.

 

A másik csodálatos dolog, hogy egy 35 ezres példányszámú kereskedelmi újság megkeresett minket partnerségi megállapodást kínálva és felajánlotta, anélkül, hogy kértük volna (hiszen, már egy kicsit le is tettem róla), hogy helyet biztosít a pakisztáni árvízkárosultaknak szervezett gyűjtésünk felhívására. Azt mondta a főszerkesztő, hogy a társadalmi és közérdekű információk ingyenes közzététele alap.

 

Akkor nem értem, hogy miért nem méltattak még válaszra sem a megkeresett nagyon fontos, magukat a köz szolgáltában álló médiumként feltüntetető sajtóorgánumok???

 

Bár igazából már nem is érdekel. Vannak még más járható utak is, és csak most kezdi szép lassan feltárni ezeket előttem a kegyes univerzum.

 

Az univerzum mindig összefog, ha egy álmodozó segítségére kell sietni.

 

www.sciencecaffe.com

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sciencecaffe.blog.hu/api/trackback/id/tr62282445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása